HOOGST MOGELIJKE BEVEILIGING

Altijd inzicht en controle over uw woning en bedrijfspand. Met de hoogwaardige slimme deurkruktechnologie en cilinders van HMB bent u altijd op de hoogte van verdachte omstandigheden. De vergrendelingsproducten van BeSmart zijn namelijk voorzien van Kleverkey. Kleverkey is een software module incl. logboek waarbij ieder bezoek wordt geregistreerd en u zonder abonnement en dure contracten tot max. 10 personen toegang hebt tot de locatie. Middels een pincode, kaart, vinger of iris scanner, tag of app op je telefoon heeft u de mogelijkheid de locatie te betreden. Nooit meer gedoe met sleutels uitwisselen of de mogelijkheid deze te verliezen. Geef de schoonmaakster toegang tussen 7 en 10, of de oppas die vanaf 9 uur komt? U heeft op afstand de controle over wie uw woning wel of niet mag betreden.

Nooit meer verloren sleutels

E Cilinder
E Kruk
E Insteek

BeSmart en plan een afspraak

Stukje inbraakbeveiliging praat de taal van de gebruiker en neemt u mee in de specialistische technologie van E-smart. We plaatsen de fysieke producten en leggen u uitgebreid uit hoe u de software moet beheren en implementeren. Nieuwsgierig? Wij komen vrijblijvend met u kennismaken.

Afspraak inplannen

Over ons


Stukje inbraak beveiliging zorgt voor uw veilige thuis. Beveilig uw huis door vakkennis, kwaliteit en de inbraakwerende producten van HMB.

Contact