ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG

Stukje Inbraakbeveiliging kijkt naar het totaal, waarbij we u voorzien van een perfect eindresultaat. We onderscheiden ons, omdat u meer krijgt dan alleen “de slotenmaker”. U krijgt een professionele timmerman met 20 jaar ervaring, die zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van sloten. Zo bent u verzekerd van het beste vakwerk!

Een veilig thuis

Allround timmerman!

Al 20 jaar lang werk ik met veel plezier en passie in de bouw. Ik ben als leerling begonnen in Onstwedde, bij een gerenommeerd timmerbedrijf. Bij hen heb ik het brede spectrum van timmeren onder de knie gekregen en ben ik zo full-service timmerman geworden. Van timmeren tot metselen, tegels plakken en zetten, betonwerk, noem maar op. Na 8 jaar hier gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijf van mijn ouders; Glasservice en schildersbedrijf H.Stukje.

Streven naar perfectie

Bij Glasservice en schildersbedrijf H. Stukje ben ik begonnen op de werkvloer en ben ik doorgegroeid naar het aansturen van mijn collega’s. Dat heeft er toe geleid dat ik de specialisatie Glasservice van mijn vader heb overgenomen. En dit heb ik nu samengevoegd met Inbraakbeveiliging. Op deze manier kan ik u nóg beter van dienst zijn en de volledige service bieden. Het werk doe ik met passie en zo maak ik het verschil!

Afspraak inplannen

U HEEFT BIJNA NIET DOOR DAT WE ER ZIJN

Stukje Inbraakbeveiliging heeft één motto: “alleen het beste is goed genoeg”. We verwachten dit ook van onze samenwerkende partners en leveren alleen net werk en we zijn er trots op dat we dit uit kunnen dragen. Samen met onze partners gaan we niet eerder weg tot u tevreden bent.

Over ons


Stukje inbraak beveiliging zorgt voor uw veilige thuis. Beveilig uw huis door vakkennis, kwaliteit en de inbraakwerende producten van HMB.

Contact