Sluitwerk

Deurbeslag.


Stukje Inbraakbeveiliging werkt met het deurbeslag van HMB beveiliging. Een sterk en kwalitatief hoogwaardig product die is voorzien van kerntrekbeveiliging en een SKG 3 veiligheidskeurmerk. Dit houdt in dat het een zeer duurzaam product, super sterk is en dient als beste barricade voor inbrekers. Naast dat we het beslag monteren kijken we gelijk of de afwerking van o.a. tochtstrippen en houtrot nog netjes is. Zo niet? Dan pakken we dit ook gelijk mee, zodat ook daar geen spelt tussen te krijgen is.

Meerpuntsluitingen


Geen enkele inbreker krijgt er een voet tussen. Zoals het woord het als zegt, een meerpunt sluiting is een groot ingebouwd slotwerk die uw deur voorziet van meerdere sluitpunten. De sloten worden geplaatst in terrasdeuren, binnen- en naar buiten draaiende deuren. Het grote voordeel van de meerpuntsluiting is dat het minder toegankelijk is voor breekgereedschap en de deuren met geen mogelijkheid kunnen kromtrekken. Plaatsen van meerpuntsluitingen is een ingewikkelde klus die Stukje Inbraakbeveilig eenvoudig en snel kan oplossen. Wij hebben de machines en gereedschap in huis om zonder rommel de klus te klaren.

Raambeslag


Niet gastvrij dat ben jij! De tweepuntsluitingen van HMB zijn bijna met geen mogelijkheid te kraken. Voor de inbreken een koevoet tussen de raam en kozijn heeft bent u of de politie al ter plaatse. De ramen worden namelijk van onder tot boven gefixeerd met aluminium strips en de meerpuntsluiting wordt geplaats in het actieve raam. Het is niet mogelijk het breekgereedschap tussen het raam en het kozijn te krijgen. Bijkomend voordeel? Ook bij het plaatsen van het raambeslag nemen we gelijk het complete pakket mee. We voorzien de ramen van nieuwe tochtstrips en daar waar nodig maken we het raam met kozijn weer in perfecte staat.

Over ons


Stukje inbraak beveiliging zorgt voor uw veilige thuis. Beveilig uw huis door vakkennis, kwaliteit en de inbraakwerende producten van HMB.

Contact