Een veilig thuis

Vanaf nu hoeft u geen enkel moment van Onveiligheid meer te ervaren. Stukje Inbraakbeveiliging, specialist in het plaatsen van Inbraakwerende Producten houdt namelijk ongewenst bezoek buiten de deur. Wij leveren het complete pakket voor een veilig thuis, van inventarisatie tot de plaatsing van de producten. We leveren een stukje vertrouwen en Veiligheid, dat is de reden dat we altijd persoonlijk langs komen voor een kennismaking. We inventariseren uw wensen, maken een advies rapport en weten welke Veiligheidsoplossing bij u wenselijk is. Samengevat, we denken mee en plaatsen op vakkundige wijze de producten die u een veilig thuis opleveren.

Wij leveren het complete pakket

Deurbeslag


Stukje Inbraakbeveiliging werkt met het deurbeslag van HMB beveiliging. Een sterk en kwalitatief hoogwaardig product die is voorzien van Kerntrekbeveiliging en een SKG Veiligheidskeurmerk. Dit houdt in dat het een zeer duurzaam product is, super sterk en dient als beste barricade voor inbrekers. Naast dat we het beslag monteren leveren we een extra stukje service door gelijk te kijken of de kwaliteit van o.a. de tochtstrippen, scharnieren , kozijnen, ramen en deuren nog in orde is. Zo niet?! Dan pakken we dit ook gelijk mee, zodat ook daar geen spelt tussen te krijgen is.

Meerpuntsluitingen


Geen enkele inbreker krijgt er een voet tussen. Zoals het woord het als zegt, een Meerpuntssluiting is een groot ingebouwd slotwerk die uw deur voorziet van meerdere sluitpunten. De sloten worden geplaatst in terrasdeuren, binnen- en naar buiten draaiende deuren. Het grote voordeel van de Meerpuntssluiting is dat het minder toegankelijk is voor breekgereedschap en de deuren met geen mogelijkheid kunnen kromtrekken. Het plaatsen van Meerpuntssluitingen is een ingewikkelde klus die Stukje Inbraakbeveiliging eenvoudig en snel voor u kan uitvoeren. Wij hebben namelijk de machines en gereedschap in huis om zonder rommel de klus te klaren.

Raambeslag


Niet gastvrij dat ben jij! De Meerpuntssluitingen van HMB die gebruikt worden voor de ramen zijn bijna met geen mogelijkheid te kraken. Het raam wordt namelijk onder en boven gesloten door de haken van de sluiting, deze vallen in kommen welke ingefreesd worden in de kozijnstijl. Dit is niet te vergelijken met de aluminium raamboompjes welke je overal ziet op draairamen. Dit is namelijk dun aluminium en niet sterk. De desbetreffende raamboompjes dragen meestal niet eens een skg keurmerk. Bijkomend voordeel? Ook bij het plaatsen van het raambeslag nemen we gelijk het complete pakket mee. We voorzien de ramen van nieuwe tocht strips en daar waar nodig maken we het raam incl. kozijn weer in perfecte staat.

Mechanische cilinders


Mechanische Cilinders zijn het hart van het slot, deze bepalen mede hoe hoog de Inbraakwering is. De simpele cilinders, welke nog altijd het meeste voorkomen zijn vaak binnen 2 minuten te kraken door het Kerntrekken, “de Bulgaarse methode” welke erg in trek is bij professionele Inbrekers. Stukje Inbraakbeveiliging voorziet uw ramen en deuren van de Mechanische Cilinders van HMB welke inbrekers een barricade van minstens 5 minuten opwerpt. De Mechanische Cilinders van HMB, super krachtig, sterk en veelal voorzien van het SKG3 keurmerk. Het voordeel van producten met een SKG3 Keurmerk is dat deze zwaar inbraak- vertragend werken en zo inbrekers een barricade van minstens 5 minuten opwerpt. Dit lijkt voor u kort, maar voor een inbreker is dit een eeuwigheid. Hij/zij wil immers zo snel mogelijk het pand betreden en wordt helemaal zenuwachtig van een raam of deur dat niet meewerkt. Vanaf nu geen slapeloze nachten meer, wees goed voor uw hart en voorzie het hart van uw sloten van de kracht van HMB.

Meer weten over sluitwerk?

Afspraak inplannen

Over ons


Stukje inbraak beveiliging zorgt voor uw veilige thuis. Beveilig uw huis door vakkennis, kwaliteit en de inbraakwerende producten van HMB.

Contact